Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΛίγο πριν την έναρξη των εμβολιασμών ο πρ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου μας ενημερώνει

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου κ Κώστας Καλδής μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην επιστήμη και δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία του εμβολιασμού κατά του covid-19 η οποία θα ξεκινήσει άμεσα. Καθοριστική θα είναι η εμπλοκή του κλάδου των φαρμακείων στην διαδικασία του εμβολιασμού αφού ένα μεγάλο μέρος της ενημέρωσης και του συντονισμού των ραντεβού θα γίνει μέσω αυτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βεβαίως αν το επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού και μέσω της...
Stavroula16. December 2020

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου κ Κώστας Καλδής μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην επιστήμη και δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία του εμβολιασμού κατά του covid-19 η οποία θα ξεκινήσει άμεσα.

Καθοριστική θα είναι η εμπλοκή του κλάδου των φαρμακείων στην διαδικασία του εμβολιασμού αφού ένα μεγάλο μέρος της ενημέρωσης και του συντονισμού των ραντεβού θα γίνει μέσω αυτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βεβαίως αν το επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού και μέσω της άυλης συνταγογράφησης με το ΑΜΚΑ τους ή με ένα τηλέφωνο απευθείας στο Κέντρο Εμβολιασμού στο 1018.

Προτεραιότητα, όπως και στο εμβόλιο της γρίπης, θα δοθεί στις ομάδες υψηλού κινδύνου. (Νοσηλευτές, Ιατροί, Υπερήλικες κ.α).

Όπως  σημειώνει ο κ Καλδής “Για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσω του εμβολιασμού θα πρέπει να εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, γύρο στα 2.000.000 ανθρώπων. Ο εμβολιασμός βέβαια είναι εθελοντικός και όχι υποχρεωτικός όμως δεν θα πρέπει να υπάρχει δυσπιστία αφού οι εταιρείες έχουν δώσει ποσοστό αποτελεσματικότητα του εμβολίου γύρω στο 94%”.

Στο εύλογο και συχνό ερώτημα των πολίτων για την ασφάλεια ενός εμβολίου το οποίο κυκλοφόρησε τόσο γλήγορα ο κ Καλδης επικαλείται την τεχνογνωσία ετών, την σημαντική χρηματοδότηση από εταιρείες και κυβερνήσεις αλλά και την πίεση της παγκόσμιας κοινότητας να ξεπεραστεί κάθε γραφειοκρατία και να προχωρήσουν οι αναγκαίες εγκρίσεις χωρίς όμως παραλήψεις.

“Πρέπει να επιτευχθεί η αναγκαία ανοσία μέσω του εμβολιασμού ούτος ώστε ο επόμενος χειμώνας να είναι τελείως διαφορετικός. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία του εμβολιασμού γιατί έχω εμπιστοσύνη στην επιστήμη και στα εμβόλια τα οποία διαχρονικά έχουν σώσει ζωές” κατέληξε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου κ Κώστας Καλδής.

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456