Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο Quiz των Χριστουγέννων

Φέτος τα Χριστούγεννα θα ειναι διαφορετικά, όπως έχουμε όλοι αντιληφθεί.. Αλλά εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια!!Η ιδέα για την πραγματοποίηση ενός Quiz έπεσε στο τραπέζι και μετά όλα έγιναν σε χρόνο ρεκόρ!! Ο Δήμος Σητείας,η Κοινότητα Σητείας,ο ΔΟΚΑΣ και μια ομάδα καλών φίλων και εθελοντών σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο διαδικτυακό Quiz που διοργανώνουν!!Ένα Quiz για όλες τις ηλικίες, με ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν τo Δήμο μας..Και επειδή είναι Χριστούγεννα,δεν θα μπορούσαν...
Stavroula22. December 2020
Φέτος τα Χριστούγεννα θα ειναι διαφορετικά, όπως έχουμε όλοι αντιληφθεί.. Αλλά εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια!!Η ιδέα για την πραγματοποίηση ενός Quiz έπεσε στο τραπέζι και μετά όλα έγιναν σε χρόνο ρεκόρ!!
Ο Δήμος Σητείας,η Κοινότητα Σητείας,ο ΔΟΚΑΣ και μια ομάδα καλών φίλων και εθελοντών σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο διαδικτυακό Quiz που διοργανώνουν!!Ένα Quiz για όλες τις ηλικίες, με ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν τo Δήμο μας..Και επειδή είναι Χριστούγεννα,δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα!!Επειδή είναι, όπως προείπαμε, Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε τα Κάλαντα, ούτε οι ευχές, αλλά ούτε και το τραγούδι!!
Συντονιστείτε λοιπόν την ήμερα των Χριστουγέννων στα τοπικά ραδιόφωνα της πόλης μας, συνδεθείτε μεσώ livestreaming στην πλατφόρμα του Vimeo (Θα αναρτηθεί σχετικό link) και συμμετέχετε και εσείς στο Quiz μας!!
Αλλά επειδή είμαστε και σοβαρή παραγωγή,δεν θα μπορούσε να λείπει το στούντιο, οι παρουσιαστές, οι τεχνικοί εικόνας και ήχου, οι Dj’s και φυσικά ο σκηνοθέτης!!
*Παρουσίαση :
-Μαρία Αχλαδιανάκη
-Γιώργος Παξιμαδάκης
-Άννα Μαρία Μακρυνάκη
*Τεχνική Επιμέλεια:
-Τάσος Χατζηγεωργίου
-Διονύσης Κριθαράκης
*Μουσική Επιμέλεια:
-Ματθαίος Μαρκάκης
-Μάκης Αρακλιώτης
*Σκηνοθεσία:
-Μιχάλης Γιαννακάκης
*Επιμέλεια Σκηνικών
-Μαρία Αρχατζικάκη
*Ομάδα επεξεργασίας QUIZ:
-Ρένα Λαντζανάκη
-Νικος Μακρυνάκης
-Τόλης Τζιώτης
-Μανώλης Αγγελάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456