Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΜεγάλο το ενδιαφέρον των φοιτητών που επιστρέφουν στην Σητεία για τεστ covid-19

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των φοιτητών που επιστέφουν στην Σητεία για τις γιορτές  να κάνουν τεστ ανίχνευσης covid-19 προκειμένου να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην περιοχή χωρίς επιπτώσεις στους ίδιους, στις οικογένειες τους αλλά και στους συμπολίτες τους. Ανέφικτη είναι προς το παρόν η διενέργεια της διαδικασίας δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης αφού είμαστε εν αναμονή της άφιξης του κλιμακίου του ΕΟΔΥ το οποίο αναμένετε τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν ιδιωτικά...
Stavroula22. December 2020

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των φοιτητών που επιστέφουν στην Σητεία για τις γιορτές  να κάνουν τεστ ανίχνευσης covid-19 προκειμένου να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην περιοχή χωρίς επιπτώσεις στους ίδιους, στις οικογένειες τους αλλά και στους συμπολίτες τους.

Ανέφικτη είναι προς το παρόν η διενέργεια της διαδικασίας δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης αφού είμαστε εν αναμονή της άφιξης του κλιμακίου του ΕΟΔΥ το οποίο αναμένετε τις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια έχουν προσφερθεί να εξυπηρετήσουν με την παροχή των τεστ από τον Δήμο όμως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί από τον ΕΟΔΥ.

Εξάλλου ο Δήμος Σητείας έχει προγραμματίσει τεστ και σε άλλες ομάδες υψηλού κινδύνου εντός του Δήμου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456