Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: “Και βέβαια θα εμβολιαστώ όπως θα έκανε κάθε νοήμων άνθρωπος”

Με αφορμή την παραμονή του κλιμακίου του ΕΟΔΥ και της Επόπτριας Κινητών Ομάδων Υγείας Ειδικού Σκοπού (ΚΟΜΥ) Νομού Λασιθίου κας Αθηνάς Καρπούζη σήμερα στη Σητεία για την διενέργεια διερευνητικών τεστ covod-19, ο Δήμαρχος Σητείας έλαβε την διαβεβαίωση ότι η διαδικασία αυτή θα μπορεί πλέον να γίνεται  κάθε Δευτέρα. Από την εποχή των τεστ περάναμε σιγά σιγά στην εποχή των εμβολιασμών και ίσως αυτό να είναι η αρχή του τέλους σε αυτήν την πανδημία που σημάδεψε...
Stavroula28. December 2020

Με αφορμή την παραμονή του κλιμακίου του ΕΟΔΥ και της Επόπτριας Κινητών Ομάδων Υγείας Ειδικού Σκοπού (ΚΟΜΥ) Νομού Λασιθίου κας Αθηνάς Καρπούζη σήμερα στη Σητεία για την διενέργεια διερευνητικών τεστ covod-19, ο Δήμαρχος Σητείας έλαβε την διαβεβαίωση ότι η διαδικασία αυτή θα μπορεί πλέον να γίνεται  κάθε Δευτέρα.

Από την εποχή των τεστ περάναμε σιγά σιγά στην εποχή των εμβολιασμών και ίσως αυτό να είναι η αρχή του τέλους σε αυτήν την πανδημία που σημάδεψε το παγκόσμιο στερέωμα.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ότι “και βέβαια θα εμβολιαστώ όπως θα έκανε κάθε νοήμων άνθρωπος”.

“Τα εμβόλια είναι μια κατάκτηση του ανθρώπου και της ιατρικής κοινότητας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καταφέρουν σημαντικά πράγματα. Χάσαμε μάχες, όμως ευτυχώς, δεν χάσαμε τον πόλεμο με τον κορωνοιό. Ήρθε η στιγμή και πάλι να έρθει η ισορροπία στις ζωές όλων μας”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456