Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤραγική έως και επικίνδυνη η εικόνα στους δρόμους εντός και εκτός Σητείας λόγω εργασιών

Τραγική έως και επικίνδυνη η εικόνα στους δρόμους εντός και εκτός Σητείας λόγω εργασιών ιδιωτικής εταιρείας σύμφωνα και με καταγγελίες των ίδιων των πολιτών. Συνεχόμενες είναι και οι οχλήσεις από την δημοτική αρχή με αίτημα την πλήρη αποκατάσταση των παρεμβάσεων. “Δυστυχώς ποτέ μετά από τέτοιου είδους παρεμβάσεις το οδόστρωμα δεν επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση και δεν υπάρχει τρόπος πίεσης προς τον εκάστοτε εργολάβo” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης εκφράζοντας την θέληση...
Stavroula29. December 2020

Τραγική έως και επικίνδυνη η εικόνα στους δρόμους εντός και εκτός Σητείας λόγω εργασιών ιδιωτικής εταιρείας σύμφωνα και με καταγγελίες των ίδιων των πολιτών.

Συνεχόμενες είναι και οι οχλήσεις από την δημοτική αρχή με αίτημα την πλήρη αποκατάσταση των παρεμβάσεων.

“Δυστυχώς ποτέ μετά από τέτοιου είδους παρεμβάσεις το οδόστρωμα δεν επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση και δεν υπάρχει τρόπος πίεσης προς τον εκάστοτε εργολάβo” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης εκφράζοντας την θέληση του Δήμου να προχωρήσει με δικιά του πρωτοβουλία στην πλήρη αποκατάσταση των κεντρικών οδών εντός της πόλης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456