Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΠροσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σητείας από τους Αστυνομικούς του Λασιθίου

Από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπική Διοίκηση Λασιθίου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τοπικής Διοικήσεως Λασιθίου, περισυλλέξαμε και προσφέραμε βιβλία, και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα την 29 Δεκεμβρίου 2020 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής μας Διοίκηση, συναντήθηκαν με την αντιδήμαρχο Σητείας κα Ελένη  Πλατανάκη-Τσαντάκη και της παρέδωσαν τσάντες με παιχνίδια και βιβλία που είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη μας καθώς και από πολίτες....
Stavroula30. December 2020
vivlia

Από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπική Διοίκηση Λασιθίου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τοπικής Διοικήσεως Λασιθίου, περισυλλέξαμε και προσφέραμε βιβλία, και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα την 29 Δεκεμβρίου 2020 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής μας Διοίκηση, συναντήθηκαν με την αντιδήμαρχο Σητείας κα Ελένη  Πλατανάκη-Τσαντάκη και της παρέδωσαν τσάντες με παιχνίδια και βιβλία που είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη μας καθώς και από πολίτες.

Η δράση μας αυτή αποφασίσθηκε από το Διοικητικό μας συμβούλιο καθώς πληροφορηθήκαμε ότι λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που έχουν περιέλθει αρκετοί συμπολίτες μας λόγω του lockdown,  δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν κάποιο δώρο στα παιδιά τους, καθώς επίσης ότι λάμβανε χώρα η συγκεκριμένη δράση από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σητείας. Αποφασίσθηκε ομόφωνα να στηρίξουμε την συγκεκριμένη προσπάθεια των συμπολιτών μας και να προσφέρουμε λίγη χαρά στους μικρούς μας φίλους.

 

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

Ο πρόεδρος Κων. Φραγκάκης

Ο Γενικός Γραμματέας Αντ.  Γενειατάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456