Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠαρεμβάσεις στον βόρειο οδικό άξονα Σητείας

Μεγάλης έκτασης παρέμβαση πραγματοποιείται σε  σημεία του βόρειου οδικού άξονα Σητείας, όπου παρατηρούνται συχνές καταπόσεις, με στόχο  την ασφαλή διέλευση των οδηγών. Την αγανάκτηση των πολιτών έχει προκαλέσει η  κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το συγκεκριμένο κομμάτι της εθνικής οδού Σητείας – Αγίου Νικολάου με αλλεπάλληλες δημόσιες καταγγελίες. “Κάλλιο αργά παρά ποτέ” και ευχόμαστε η νέα χρονιά να βελτιώσει τα αντανακλαστικά των αρμοδίων σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών.  ...
Stavroula30. December 2020
x-εθνική-οδός-Αγίου-νικολόαυ-Σητείας-1-696x522

Μεγάλης έκτασης παρέμβαση πραγματοποιείται σε  σημεία του βόρειου οδικού άξονα Σητείας, όπου παρατηρούνται συχνές καταπόσεις, με στόχο  την ασφαλή διέλευση των οδηγών.

Την αγανάκτηση των πολιτών έχει προκαλέσει η  κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το συγκεκριμένο κομμάτι της εθνικής οδού Σητείας – Αγίου Νικολάου με αλλεπάλληλες δημόσιες καταγγελίες.

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ” και ευχόμαστε η νέα χρονιά να βελτιώσει τα αντανακλαστικά των αρμοδίων σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456