Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΈτοιμο το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας με τη μέριμνα του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου

Ακόμα πιο συμπαντική είναι η προσφορά του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η συμβολή του Συλλόγου στην πανδημία. Με την επίβλεψη του ίδιου του προέδρου του Συλλόγου κ Μανώλη Παπανικολάου για μεγάλο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωση της εξωτερικής μονάδας του Νοσοκομείου Σητείας η οποία θα εξυπηρετούσε κάθε έκτακτη ανάγκη. Επισπεύσθηκε η ολοκλήρωση της δουλεύοντας νυχθημερόν...
Stavroula30. December 2020

Ακόμα πιο συμπαντική είναι η προσφορά του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η συμβολή του Συλλόγου στην πανδημία.

Με την επίβλεψη του ίδιου του προέδρου του Συλλόγου κ Μανώλη Παπανικολάου για μεγάλο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωση της εξωτερικής μονάδας του Νοσοκομείου Σητείας η οποία θα εξυπηρετούσε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Επισπεύσθηκε η ολοκλήρωση της δουλεύοντας νυχθημερόν προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του εμβολιασμού που θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456