Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: “Ας κρατήσουμε παρακαταθήκη την αξία της υγείας σαν υπέρτατο αγαθό”

Αγαπητοί Συνδημότες  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Το 2020 ήταν μια χρονιά δίσεκτη, δύσκολη, διαφορετική. Η σφραγίδα της πανδημίας, η απώλεια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπινων ζωών, η καθημερινή ανασφάλεια με τις όποιες κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις, αποτύπωσαν τους μήνες, τις μέρες και τις ώρες της χρονιάς που πέρασε. Αποδείχτηκε περίτρανα πόσο ευάλωτοι και τρωτοί είμαστε, παρά τις όποιες πεποιθήσεις και αντιλήψεις περί του αντιθέτου. Ο ιός μας κατατρόπωσε και ταπείνωσε τα υπερφίαλα εγωιστικά μας αισθήματα. Η έκτακτη πραγματικότητα και...
Stavroula30. December 2020
dimarxos foto ok

Αγαπητοί Συνδημότες  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Το 2020 ήταν μια χρονιά δίσεκτη, δύσκολη, διαφορετική. Η σφραγίδα της πανδημίας, η απώλεια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπινων ζωών, η καθημερινή ανασφάλεια με τις όποιες κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις, αποτύπωσαν τους μήνες, τις μέρες και τις ώρες της χρονιάς που πέρασε.

Αποδείχτηκε περίτρανα πόσο ευάλωτοι και τρωτοί είμαστε, παρά τις όποιες πεποιθήσεις και αντιλήψεις περί του αντιθέτου. Ο ιός μας κατατρόπωσε και ταπείνωσε τα υπερφίαλα εγωιστικά μας αισθήματα.

Η έκτακτη πραγματικότητα και η αναγκαστική αλλαγή την οποία βιώσαμε, μας στέρησε πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα. Η κοινωνική συνοχή, η οικονομική λειτουργία και το εργασιακό περιβάλλον του κάθε ενός από εμάς τέθηκαν σε νέες βάσεις και, περισσότερο από ποτέ, αναδείχτηκε η αξία των μικρών, καθημερινών στιγμών και η υποχρέωση για συλλογικότητα, υπευθυνότητα και αλληλοσεβασμό.

Η ιστορία διαχρονικά παραδειγματίζει, διδάσκει και νουθετεί.

Αφορμή από τις περιπέτειες του 2020 ο προβληματισμός για τις συμπεριφορές μας το 2021. Εξάλλου όλοι με το πέρασμα του χρόνου γινόμαστε σοφότεροι.

Ας κρατήσουμε παρακαταθήκη την αξία της υγείας σαν υπέρτατο αγαθό και με αισιοδοξία και καλή διάθεση να προσπαθήσουμε ό,τι στερηθήκαμε, να το κερδίσουμε τη νέα χρόνια.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ο Δήμαρχος

Γιώργος Ζερβάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456