Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ Ελένης Μπουρμπουδάκη μιλάει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021 και την πορεία της πανδημίας

Η έναρξη του εμβολιασμού αρχικά μόνο από Πανεπιστημιακό και  Νοσοκομείο Χανίων   Μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021 και την πορεία της πανδημίας στέλνει μέσα από τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Ελένη Μπορμπουδάκη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης λίγες μόλις ώρες πριν την έλευση της νέας χρονιάς. Η κα Μουρμπουδάκη δηλώνει ότι και η Κρήτη είναι καθ όλα έτοιμη για την έναρξη των εμβολιασμών ωστόσο “δεν θα πρέπει τίποτα να μας αποπροσανατολίσει από την τήρηση των...
Stavroula1. January 2021
Η έναρξη του εμβολιασμού αρχικά μόνο από Πανεπιστημιακό και  Νοσοκομείο Χανίων

 

Μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021 και την πορεία της πανδημίας στέλνει μέσα από τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Ελένη Μπορμπουδάκη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης λίγες μόλις ώρες πριν την έλευση της νέας χρονιάς.

Η κα Μουρμπουδάκη δηλώνει ότι και η Κρήτη είναι καθ όλα έτοιμη για την έναρξη των εμβολιασμών ωστόσο “δεν θα πρέπει τίποτα να μας αποπροσανατολίσει από την τήρηση των μέτρων για να μην χάσουμε αυτό που κατακτήσαμε με πολλές θυσίες”.

Μετά από μια διαφοροποίηση στον αρχικό προγραμματισμό ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 αρχικά μόνο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και το Νοσοκομείο Χανίων και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την έναρξη του εμβολιασμού στα υπόλοιπα Νοσοκομεία, όπως και στο Νοσοκομείο Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456