Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔήμαρχος Σητείας: “Με αυτοπεριορισμό να προστατευθούμε εμείς και οι οικογένειες μας”

Έκτακτη ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας για τα κρούσματα covid-19 στο Παλαίκαστρο.   Απευθυνόμενοι στους πολίτες του Δήμου Σητείας ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης και ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσουν  για τις τελευταίες εξελίξεις στο σοβαρό θέμα που προέκυψε με τα θετικά κρούσματα covid-19 στο Παλαίκαστρο. “Εμείς οι ίδιοι μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας με περιορισμό των κινήσεων...
Stavroula3. January 2021
Έκτακτη ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας για τα κρούσματα covid-19 στο Παλαίκαστρο.

 

Απευθυνόμενοι στους πολίτες του Δήμου Σητείας ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης και ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσουν  για τις τελευταίες εξελίξεις στο σοβαρό θέμα που προέκυψε με τα θετικά κρούσματα covid-19 στο Παλαίκαστρο.

“Εμείς οι ίδιοι μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας με περιορισμό των κινήσεων μας. Είναι ο μόνος τρόπος σε αυτή τη φάση που θα φέρει αποτέλεσμα” τονίζει με έμφαση ο Δήμαρχος Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456