Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑναβάλλεται η έναρξη των εμβολιασμών και στο Νοσοκομείο Σητείας

Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η έναρξη των εμβολιασμών και στο Νοσοκομείο Σητείας σύμφωνα και με την πληροφόρηση που έδωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ σε συνέντευξη της η κα Ελένη Μπορμπουδάκη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Μετά από μια διαφοροποίηση στον αρχικό προγραμματισμό η έναρξη θα γίνει κανονικά στα νοσοκομεία ΠΑΓΝΗ και Νοσοκομείο Χανίων το πρωί της  Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 11:30 με εμβολιασμούς μόνο σε υγειονομικούς των δύο νοσοκομείων. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί το νέο προγραμμα ...
Stavroula3. January 2021
vaccine-covid3-660

Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η έναρξη των εμβολιασμών και στο Νοσοκομείο Σητείας σύμφωνα και με την πληροφόρηση που έδωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ σε συνέντευξη της η κα Ελένη Μπορμπουδάκη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Μετά από μια διαφοροποίηση στον αρχικό προγραμματισμό η έναρξη θα γίνει κανονικά στα νοσοκομεία ΠΑΓΝΗ και Νοσοκομείο Χανίων το πρωί της  Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 11:30 με εμβολιασμούς μόνο σε υγειονομικούς των δύο νοσοκομείων.

Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί το νέο προγραμμα  για τους εμβολιασμούς και στα υπόλοιπα νοσοκομεία και κέντρα υγείας του νησιού. Ο στόχος της 7ης ΥΠΕ παραμένει ο εμβολιασμός να έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Ιανουαρίου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456