Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΘετική σε rapid test η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας

Πάντα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κα Μάρω Νικητάκη με αναφορά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοιό μετά από rapid test και αναμένει την απάντηση του μοριακού. Ή κα Νικητάκη κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας. Προφυλάσσει την οικογένεια της και τους συνανθρώπους της παραμένοντας σε κατ οίκον περιορισμό για όσο χρειαστεί. Αυτή είναι η σοβαρή αντιμετώπιση του...
Stavroula8. January 2021
maro 2o lok dawn foto
Πάντα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κα Μάρω Νικητάκη με αναφορά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοιό μετά από rapid test και αναμένει την απάντηση του μοριακού.
Ή κα Νικητάκη κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας. Προφυλάσσει την οικογένεια της και τους συνανθρώπους της παραμένοντας σε κατ οίκον περιορισμό για όσο χρειαστεί.
Αυτή είναι η σοβαρή αντιμετώπιση του προβλήματος και είναι το παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
Αν όλοι συμπεριφερόντουσαν ανάλογα σίγουρα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο και σαν Δήμος αλλά και σαν χώρα.
H κα Νικητάκη αναφέρει:
“Αγαπητοί φίλοι επειδή είμαι ένας άνθρωπος πού πάντα μού αρέσει η αλήθεια και η διαφάνεια και για να μην διερωτασθε κι εσείς αριστερά και δεξιά (οι περισσότεροι από ενδιαφέρον στο πρόσωπο μου θέλω να πιστεύω) σας ενημερώνω ότι επειδή συναναστρεφηκα θετικά κρούσματα παρεμεινα στο σπίτι μου υποψιασμενη μέχρι πού έκανα το rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Περιμένω και τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου. Ό συζηγος μού κ τα παιδιά μού είναι αρνητικοί. Παραμένω στο σπίτι μου είμαι πολύ καλά στην υγεία μου είμαι ασυπτωματικη τηρω τα μέτρα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Το κατάστημα μου αν ανοίξουμε τελικα την Δευτέρα θα λειτουργήσει με ασφάλεια από την υπάλληλο μου. Θέλω να σας παρακαλέσω όλους και τους συναδέλφους πού ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά με κόσμο δείξτε μεγάλη προσοχή. Ο ιός είναι εδώ είναι δίπλα μας είναι αόρατος. Προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα την μάνα σας τον πατέρα σας τα παιδιά σας τους φίλους σας τους συμπολίτες σας και ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Εύχομαι στους νοσουντες Σητειακους και Παλαικαστριανους να έχουμε καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας πάντα με προφύλαξη”.
Σας ευχαριστώ
Μάρω Νικητακη
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου ΣΗΤΕΙΑΣ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456