Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: “Συστήνω στους γονείς να μην πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο”

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η ανάκληση της απόφασης του Δημάρχου Σητείας από την κεντρική εξουσία, η οποία διατηρούσε  για ακόμα μια εβδομάδα κλειστά τα σχολεία του Δήμου λόγω τον τελευταίων γεγονότων. Η εκπαιδευτική κοινότητα, οι σύλλογοι γονέων αλλά και η δημοτική αρχή εκφράζουν την αντίθεση τους σε αυτή την παράλογη, όπως την χαρακτηρίζουν,  αλλαγή η οποία μπορεί να επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμμένη κατάσταση και να θέσει σε κίνδυνο ακόμα περσότερο την τοπική...
Stavroula8. January 2021

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η ανάκληση της απόφασης του Δημάρχου Σητείας από την κεντρική εξουσία, η οποία διατηρούσε  για ακόμα μια εβδομάδα κλειστά τα σχολεία του Δήμου λόγω τον τελευταίων γεγονότων.

Η εκπαιδευτική κοινότητα, οι σύλλογοι γονέων αλλά και η δημοτική αρχή εκφράζουν την αντίθεση τους σε αυτή την παράλογη, όπως την χαρακτηρίζουν,  αλλαγή η οποία μπορεί να επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμμένη κατάσταση και να θέσει σε κίνδυνο ακόμα περσότερο την τοπική κοινωνία.

Με δήλωση του ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης,  μην έχοντας τη δυνατότητα να κάνει κάτι άλλο, προτρέπει τους γονείς να μην πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456