Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΝίκος Καραμανωλάκης: “Πρέπει να σταματήσουμε τώρα την διασπορά”

Δραματική χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο ο κ Νίκος Καραμανωλάκης,  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί στο Αύριο», στη σημερινή συνάντηση των δημοτικών ομάδων. Ο κ Καραμανωλάκης τόνισε ότι δεν θα πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία εντός του Δήμου και θα πρέπει είτε με πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ είτε με πρωτοβουλία του Δήμου να πραγματοποιηθούν μοριακά τεστ σε ολόκληρο τον Δήμο για να γνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος. Τις ενστάσεις του κατέθεσε...
Stavroula8. January 2021

Δραματική χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο ο κ Νίκος Καραμανωλάκης,  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί στο Αύριο», στη σημερινή συνάντηση των δημοτικών ομάδων.

Ο κ Καραμανωλάκης τόνισε ότι δεν θα πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία εντός του Δήμου και θα πρέπει είτε με πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ είτε με πρωτοβουλία του Δήμου να πραγματοποιηθούν μοριακά τεστ σε ολόκληρο τον Δήμο για να γνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος.

Τις ενστάσεις του κατέθεσε στην συνάντηση για την απόρριψη από τον Δήμαρχο της πρότασης της παράταξης του,  σύστασης δημοτικής επιτροπής υγείας αποτελούμενης από έμπειρους υγειονομικούς όπως επίσης  και για την σύσταση της ομάδας covid-19 του δήμου.

“Ο στόχος θα πρέπει να είναι κοινός μιας προσπάθειας περιορισμού της διασποράς γιατί προτεραιότητα θα πρέπει για όλους να είναι η υγεία των πολιτών”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456