Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΝίκος Κουρουπάκης: “Απαράδεκτη η απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία”

Μετά και την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών ομάδων του Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε σήμερα προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πλάνο το οποίο θα προωθηθεί στους αρμοδίους. Ο κ Νίκος Κουρουπάκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  “Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον” έκρινε απαράδεχτη την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα σχολεία κάτι με το οποίο είναι αντίθετο σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ Κουρουπάκης σημείωσε επίσης ότι θα πρέπει οι ιθύνοντες να δουν...
Stavroula8. January 2021

Μετά και την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών ομάδων του Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε σήμερα προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πλάνο το οποίο θα προωθηθεί στους αρμοδίους.

Ο κ Νίκος Κουρουπάκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  “Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον” έκρινε απαράδεχτη την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα σχολεία κάτι με το οποίο είναι αντίθετο σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ Κουρουπάκης σημείωσε επίσης ότι θα πρέπει οι ιθύνοντες να δουν σοβαρά την έκτακτη κατάσταση στην οποία βρίσκετε η περιοχή.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456