Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜια οφειλόμενη απάντηση στον Πρόεδρο του Παλαικάστρου

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Νίκο Χτζηδάκη αναζητώντας νεότερα από την χθεσινή του συνάντηση με την κα Ελένη Μπορμπουδάκη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης η οποία επισκέφθηκε την περιοχή, λάβαμε την επιθετική απάντηση του προέδρου ότι δεν έχει να μας πει τίποτα άλλο εκτός από το ότι τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το Παλαίκαστρο και ασχολούνται τώρα.  ΛΥΠΑΜΑΙ, όμως καταλαβαίνω...
Stavroula10. January 2021

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Νίκο Χτζηδάκη αναζητώντας νεότερα από την χθεσινή του συνάντηση με την κα Ελένη Μπορμπουδάκη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης η οποία επισκέφθηκε την περιοχή, λάβαμε την επιθετική απάντηση του προέδρου ότι δεν έχει να μας πει τίποτα άλλο εκτός από το ότι τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το Παλαίκαστρο και ασχολούνται τώρα. 

ΛΥΠΑΜΑΙ, όμως καταλαβαίνω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κ Χατζηδάκης. Το μόνο που θα του πω αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι να πελάσουν όλα σύντομα και ανώδυνα  και όταν όλα θα έχουν περάσει ας αναλογιστεί και ας αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του.

Παραθέτω αυτό το video( ένα ελάχιστο δείγμα) για να δείτε κ Πρόεδρε ότι τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ έχουν γράψει χιλιόμετρα στην περιοχή του Παλαικάστρου. Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ήταν και είναι πάντα εκεί στα καλά και στα άσχημα, στα δύσκολα και τα όμορφα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456