Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔιευκρινήσεις για την αυριανή διαδικασία των Rapid Tests των εκπαιδευτικών

Διευκρινήσεις, σύμφωνα με την Αντιδημαρχία Πολιτική Προστασίας Δήμου Σητείας,για την αυριανή διαδικασία των Rapid Tests των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ,που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Σητείας. *Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14:30 περίπου. *Στην διαδικασία θα υπάρξει μέριμνα να συμμετέχουν και οι ιδιοκτήτες των κυλικείων των σχολικών μονάδων του Δήμου,εφόσον παρουσιαστούν για τεστ. *Η προσέλευση των εκπαιδευτικών κατά ομάδες συντονίζεται από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/Θμιας Εκπαίδευσης Σητείας «Ο...
Stavroula10. January 2021
Doctor hand holding positive Coronavirus or Covid-19 rapid test
Διευκρινήσεις, σύμφωνα με την Αντιδημαρχία Πολιτική Προστασίας Δήμου Σητείας,για την αυριανή διαδικασία των Rapid Tests των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ,που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Σητείας.
*Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14:30 περίπου.
*Στην διαδικασία θα υπάρξει μέριμνα να συμμετέχουν και οι ιδιοκτήτες των κυλικείων των σχολικών μονάδων του Δήμου,εφόσον παρουσιαστούν για τεστ.
*Η προσέλευση των εκπαιδευτικών κατά ομάδες συντονίζεται από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/Θμιας Εκπαίδευσης Σητείας «Ο Μύσων»,Κο Αλέξανδρο Αλεξάκη.
*Όλοι οι εξεταζόμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και το ΑΜΚΑ τους.
Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι έχοντες στενή σχέση με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων,να προσέλθουν στην αυριανή σημαντική διαδικασία.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σητείας
Αλάτσαρης Αρίστος

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456