Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤουρκικό ιστιοφόρo στο Λιμάνι της Σητείας

Γύρω στις 2.30 το μεσημέρι έδεσε στο Λιμάνι της Σητείας Τουρκικό ιστιοφόρο με 7 επιβαίνοντες απ τους οποίους οι πέντε είναι ενήλικες και τα δύο είναι παιδιά. Η διαδικασία της προανάκρισης από το Λιμεναρχείο Σητείας ξεκίνησε πριν από λίγο, παρουσία διερμηνέα, αφού αναμένονταν τα αποτελέσματα των rapid test που έκανε νωρίτερα και στους 7, ομάδα γιατρών από το Νοσοκομείο Σητείας προκειμένου η διαδικασία να είναι ασφαλής. Τα τέστ ήταν όλα αρνητικά. Οι επιβαίνοντες φέρεται να...
Stavroula10. January 2021

Γύρω στις 2.30 το μεσημέρι έδεσε στο Λιμάνι της Σητείας Τουρκικό ιστιοφόρο με 7 επιβαίνοντες απ τους οποίους οι πέντε είναι ενήλικες και τα δύο είναι παιδιά.

Η διαδικασία της προανάκρισης από το Λιμεναρχείο Σητείας ξεκίνησε πριν από λίγο, παρουσία διερμηνέα, αφού αναμένονταν τα αποτελέσματα των rapid test που έκανε νωρίτερα και στους 7, ομάδα γιατρών από το Νοσοκομείο Σητείας προκειμένου η διαδικασία να είναι ασφαλής. Τα τέστ ήταν όλα αρνητικά.

Οι επιβαίνοντες φέρεται να προτίθενται να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Tο Τουρκικό ιστιοφόρο το βράδυ του Σαββάτου εξέπεμψε σήμα sos ενώ βρισκόταν ανοιχτά του Παλαικάστρου. Οι επιβαίνοντες υποστήριξαν πως το σκάφος τους υπέστη μηχανική βλάβη και  γι αυτο λ ζήτησαν τη συνδρομή των Λιμενικών Αρχών, προκειμένου αν καταπλεύσουν στο λιμάνι της Σητείας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456