Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚοινή προσπάθεια στο Δήμο Σητείας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

α. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη rapid test στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής του Δήμου Σητείας και τα αποτελέσματα τα οποία εξήχθησαν στα 190 δείγματα, ήταν όλα αρνητικά . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΚΟΜΥ Λασιθίου, που με υπερβάλλοντα ζήλο, ακούραστα, μεθοδικά και με επαγγελματισμό, πραγματοποίησαν τη δράση. Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η επόπτρια ιατρός Κα Καρπούζη Αθηνά. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σητείας Κο Αλατσαρη Αρίστο και τον Πρόεδρο του...
Stavroula12. January 2021
α. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη rapid test στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής του Δήμου Σητείας και τα αποτελέσματα τα οποία εξήχθησαν στα 190 δείγματα, ήταν όλα αρνητικά .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΚΟΜΥ Λασιθίου, που με υπερβάλλοντα ζήλο, ακούραστα, μεθοδικά και με επαγγελματισμό, πραγματοποίησαν τη δράση. Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η επόπτρια ιατρός Κα Καρπούζη Αθηνά.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σητείας Κο Αλατσαρη Αρίστο και τον Πρόεδρο του συλλόγου εκπαιδευτών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κο Αλέξανδρο Αλεξάκη, οι οποίοι υπερέβησαν εαυτούς, προκειμένου η δράση να στεφθεί με επιτυχία.
β. Επίσης πραγματοποιήθηκε η παράδοση σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μασκών μικρού μεγέθους, για το σύνολο των μαθητών και που είχε επιμεληθεί η ΚΕΔΕ.
Ευχαριστώ θερμά την Αντιδήμαρχο Κα Πλατανάκη Ελένη που ανέλαβε την οργάνωση της παράδοσης.
γ. Παρεδόθησαν μερίμνη Δήμου και κατόπιν επιθυμίας της ίδιας της μητέρας των παρανόμως εισελθόντων Τούρκων, που είναι ελιμενισμένοι στη πόλη μας , είδη μπεμπέ ( παμπερς, υγρά μωρομάντηλα, ταλκ και αντισηπτικό) για τα μόλις 22 μηνών, δύο (2) μικρών παιδιών.
Ο Δήμος Σητείας όπως έπραξε και στο παρελθόν, θα συνεχίσει να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια, τιμώντας το κοινωνικό του πρόσωπο σε ανθρώπους απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Αντιδημαρχία ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456