Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣύλλογος Εστίασης Σητείας: Άμεσα rapid test στους 40 και πλέον διανομείς που εξυπηρετούν τα καταστήματα

Πιο χειροπιαστά μέτρα ζητά τώρα η εστίαση αφού εγκαταλείπει επ αόριστο το αίτημα της επαναλειτουργίας των καταστημάτων. Ο κλάδος ο οποίος ήταν από τους πρώτους που κατέβασε ρολά στο βωμό του κορωνοιού  και που ακόμα οι παροχές προς αυτόν αμφισβητούνται. Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στα άκρως αναγκαία και άμεσα αιτήματα του κλάδου που αφορούν την διασφάλιση εργαζομένων και πελατών στις περιπτώσεις των επιχειρήσεων που λειτουργούν με εξυπηρέτηση delivery. “Σε επίπεδο επαρχίας Σητείας υπάρχουν 20 επιχειρήσεις...
Stavroula12. January 2021

Πιο χειροπιαστά μέτρα ζητά τώρα η εστίαση αφού εγκαταλείπει επ αόριστο το αίτημα της επαναλειτουργίας των καταστημάτων. Ο κλάδος ο οποίος ήταν από τους πρώτους που κατέβασε ρολά στο βωμό του κορωνοιού  και που ακόμα οι παροχές προς αυτόν αμφισβητούνται.

Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στα άκρως αναγκαία και άμεσα αιτήματα του κλάδου που αφορούν την διασφάλιση εργαζομένων και πελατών στις περιπτώσεις των επιχειρήσεων που λειτουργούν με εξυπηρέτηση delivery. “Σε επίπεδο επαρχίας Σητείας υπάρχουν 20 επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν περίπου 40 άτομα για την εξυπηρέτηση  delivery και θα πρέπει να γίνουν άμεσα rapid test για να υπάρχει μια ασφαλή εικόνα για όλους” τονίζει σε δηλώσεις του ο κ Μανόλης Αγγελάκης Πρόεδρος Συλλόγου Κατ/Των Εστίασης – Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456