Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚαμία αμφισβήτηση δεν τίθεται για τα αρνητικά τεστ των εκπαιδευτικών στον Δήμο Σητείας

“Καμία αμφισβήτηση δεν τίθεται για τα αρνητικά τεστ των εκπαιδευτικών στον Δήμο Σητείας”. Αυτή είναι η επίσημη θέση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη αλλά και του Πρόεδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Σητείας «Ο Μύσων» κ Αλέξανδρου Αλεξάκη. Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου διενεργήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ 190 rapid  test στο σύνολο των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σητείας, το βοηθητικό προσωπικό, το προσωπικό καθαριότητας  των σχολικών μονάδων και των υπευθύνων...
Stavroula13. January 2021
5.30-Σ

“Καμία αμφισβήτηση δεν τίθεται για τα αρνητικά τεστ των εκπαιδευτικών στον Δήμο Σητείας”. Αυτή είναι η επίσημη θέση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη αλλά και του Πρόεδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Σητείας «Ο Μύσων» κ Αλέξανδρου Αλεξάκη.

Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου διενεργήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ 190 rapid  test στο σύνολο των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σητείας, το βοηθητικό προσωπικό, το προσωπικό καθαριότητας  των σχολικών μονάδων και των υπευθύνων κυλικείων τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ένα σχετικό δημοσίευμα το οποίο “έχει προκαλέσει σύγχυση στην τοπική κοινωνία δεν έχει καμία βάση” διαβεβαιώνει ο Δήμαρχος Σητείας.

Εντωμεταξύ “καθαρή” για μια ακόμα ημέρα  ήταν σήμερα η Σητεία  από θετικό κρούσμα covid-19 σύμφωνα με τα τεστ που διενεργηθήκαν στα ιδιωτικά ιατρεία του Δήμου και στο Νοσοκομείο Σητείας.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456