Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟ Δήμαρχος Σητείας με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βάζει τέλος στη φημολογία για τα τεστ στους εκπαιδευτικούς

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται στο αποτέλεσμα που έδειξαν τα rapid test που έγιναν την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε παιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σητείας, το βοηθητικό προσωπικό, το προσωπικό καθαριότητας  των σχολικών μονάδων και των υπευθύνων των κυλικείων και τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης θέλοντας να ξεκαθαρίσει το θέμα δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ: “Τα τεστ των εκπαιδευτικών...
Stavroula14. January 2021

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται στο αποτέλεσμα που έδειξαν τα rapid test που έγιναν την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε παιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σητείας, το βοηθητικό προσωπικό, το προσωπικό καθαριότητας  των σχολικών μονάδων και των υπευθύνων των κυλικείων και τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης θέλοντας να ξεκαθαρίσει το θέμα δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ: “Τα τεστ των εκπαιδευτικών ήταν στο σύνολο τους αρνητικά όμως φαίνεται ότι κάποιοι αρέσκονται στην τρομολαγνεία και στο να δημιουργούν πανικό. Ας δείξουμε σεβασμό στην γενικότερη κατάσταση και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται. Θα πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456