Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣταθεροποιείται η εικόνα της διασποράς σύμφωνα με τις νεότερες μετρήσεις της ΔΕΥΑΣ

Σταθεροποιείται η εικόνα της διασποράς του ιού covid-19 σύμφωνα με τις νεότερες μετρήσεις της ΔΕΥΑΣ στα αστικά απόβλητα σε Σητεία και Παλαίκαστρο και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη. Για μια ακόμα φορά με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σητείας προέτρεψε τους δημότες να φερθούν υπεύθυνα και να μην διασπείρουν ή επηρεάζονται από ανυπόστατες ειδήσεις του διαδικτύου. Σχετικά με το νεότερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Τ.Κ. Χαμεζίου...
Stavroula18. January 2021

Σταθεροποιείται η εικόνα της διασποράς του ιού covid-19 σύμφωνα με τις νεότερες μετρήσεις της ΔΕΥΑΣ στα αστικά απόβλητα σε Σητεία και Παλαίκαστρο και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη.

Για μια ακόμα φορά με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σητείας προέτρεψε τους δημότες να φερθούν υπεύθυνα και να μην διασπείρουν ή επηρεάζονται από ανυπόστατες ειδήσεις του διαδικτύου.

Σχετικά με το νεότερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Τ.Κ. Χαμεζίου σημείωσε ότι “είμαστε σε αναμονή για την διερεύνηση και άλλων ατόμων που ήρθαν σε επαφή”.

Ο κ Ζερβάκης διαβεβαίωσε ότι το νέο κρούσμα έχει σχέση με τα ήδη επιβεβαιωμένα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456