Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟ Μανώλης Συντυχάκης σε Σητεία και Παλαίκαστρο

Περιοδεία σε Σητεία και Παλαίκαστρο Λασιθίου Κρήτης πραγματοποίησαν σήμερα  ο βουλευτής  του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης και ο Σίμος Συμεωνίδης, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Σητείας. Στη Σητεία έγινε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη και τους αντιδημάρχους κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην έξαρση των κρουσμάτων και το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο στον δήμο και τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Παλαίκαστρο Λασιθίου...
Stavroula18. January 2021

Περιοδεία σε Σητεία και Παλαίκαστρο Λασιθίου Κρήτης πραγματοποίησαν σήμερα  ο βουλευτής  του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης και ο Σίμος Συμεωνίδης, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Σητείας.

Στη Σητεία έγινε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη και τους αντιδημάρχους κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην έξαρση των κρουσμάτων και το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο στον δήμο και τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Παλαίκαστρο Λασιθίου για το οποίο έχει αποφασιστεί η παράταση του τοπικού lockdown, όπου έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας Νίκο Χατζηδάκη.

Σημειώνεται ότι δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα τα επιδημιολογικά δεδομένα στα οποία στηρίχθηκε το lockdown και τα οποία επικαλέστηκε η κυβέρνηση, ενώ γίνεται λόγος για 18 ενεργά κρούσματα χωρίς να έχουν γίνει τεστ στα θετικά που είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456