Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈχουν νοσηλευθεί έως και 12 περιστατικά στη μονάδα covid του Νοσοκομείου Σητείας

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από την Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Μπορπουδάκη στα τοπικά ΜΜΕ παραβρέθηκαν εκτός από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κα Μαρία Δαρατσιανού, ο κ Νίκος Σολιδάκης Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Ν.Σ., η κα Βίκυ Καταξάκη προϊσταμένη των ΤΕΠ και υπεύθυνη Επιτήρησης Λοιμώξεων του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας, η κα Νεκταρία Βασιλάκη Παθολόγος και ο κ Βασίλης Βασιλόπουλος Παθολόγος, εκπροσωπώντας το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας το οποίο βρίσκεται στην πρώτη...
Stavroula20. January 2021

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από την Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Μπορπουδάκη στα τοπικά ΜΜΕ παραβρέθηκαν εκτός από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κα Μαρία Δαρατσιανού, ο κ Νίκος Σολιδάκης Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Ν.Σ., η κα Βίκυ Καταξάκη προϊσταμένη των ΤΕΠ και υπεύθυνη Επιτήρησης Λοιμώξεων του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας, η κα Νεκταρία Βασιλάκη Παθολόγος και ο κ Βασίλης Βασιλόπουλος Παθολόγος, εκπροσωπώντας το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κρίσης που περνάει το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο Δήμος Σητείας. Μίλησαν για τη λειτουργία  του Νοσοκομείου Σητείας και συγκεκριμένα της κλινικής covid και έδωσαν συγκεκριμένα στοιχεία για την σημερινή κατάσταση.

Αυτοί είναι οι  άνθρωποι που διαχειρίζονται τις κρίσιμες κατατάσσει και που όπως λένε ” η μονάδα covid του Νοσοκομείου Σητείας ανταπεξήλθε αποτελεσματικά μέχρι σήμερα και το ίδιο θα κάνει για όσο χρειαστεί. Οι πολίτες θα πρέπει να νιώθουν ασφαλής”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456