Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈνα χρόνο στο “τιμόνι” του Νοσοκομείου Σητείας η Μαρία Δαρατσιανού

Ένα χρόνο συμπληρώνει η Μαρία Δαρατσιανού στο “τιμόνι” του Νοσοκομείου Σητείας και με αφορμή την επίσκεψη της  Ελένης Μπορμπουδάκη, Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στη Σητεία η κα Δαρατσιανού, ενώπιον των τοπικών ΜΜΕ, προχώρησε σε έναν ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων. Αναφερόμενη στα όσα επιτεύχθηκαν εν μέσω πανδημίας ευχαρίστησε τους εθελοντές αυτής της πόλης που στηρίζουν με κάθε τρόπο το Νοσοκομείο, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, Ιατρούς, Νοσηλευτικό προσωπικό, Διοικητικούς, “χωρίς την...
Stavroula20. January 2021

Ένα χρόνο συμπληρώνει η Μαρία Δαρατσιανού στο “τιμόνι” του Νοσοκομείου Σητείας και με αφορμή την επίσκεψη της  Ελένης Μπορμπουδάκη, Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στη Σητεία η κα Δαρατσιανού, ενώπιον των τοπικών ΜΜΕ, προχώρησε σε έναν ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων.

Αναφερόμενη στα όσα επιτεύχθηκαν εν μέσω πανδημίας ευχαρίστησε τους εθελοντές αυτής της πόλης που στηρίζουν με κάθε τρόπο το Νοσοκομείο, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, Ιατρούς, Νοσηλευτικό προσωπικό, Διοικητικούς, “χωρίς την συμβολή των οποίων  δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τίποτα”, όπως υπογράμμισε.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456