Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ και σωστή τήρηση των μέτρων” συστήνει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ Μάρω Νικητάκη ανακοινώνοντας το αποτέλεσμα του επαναληπτικού μοριακού τεστ το οποίο ήταν αρνητικό συστήνει σε όλους ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ και σωστή τήρηση των μέτρων για να πάνε όλα καλά. “ΟΛΑ ΚΑΛΑ…. Αγαπητοί φίλοι μετά το επαναληπτικό τεστ πού έκανα και το οποίο βγήκε ΑΡΝΗΤΙΚΌ νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για τα τόσα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα πού δέχθηκα για την ομαλή ίαση της υγείας μου. Πραγματικά μού δώσατε...
Stavroula20. January 2021
maro 2o lok dawn foto
Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ Μάρω Νικητάκη ανακοινώνοντας το αποτέλεσμα του επαναληπτικού μοριακού τεστ το οποίο ήταν αρνητικό συστήνει σε όλους ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ και σωστή τήρηση των μέτρων για να πάνε όλα καλά.
“ΟΛΑ ΚΑΛΑ….
Αγαπητοί φίλοι μετά το επαναληπτικό τεστ πού έκανα και το οποίο βγήκε ΑΡΝΗΤΙΚΌ νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για τα τόσα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα πού δέχθηκα για την ομαλή ίαση της υγείας μου. Πραγματικά μού δώσατε πολύ δύναμη και μού κρατήσατε συντροφιά ολες αυτές τις μοναχικές ημέρες του εγκλεισμού μου. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους αυτούς πού με περίσσια ελαφρότητα επηρεασμένοι από φόβο σχολίασαν αρνητικά. Το αν είμαι συνεπής ή όχι θεωρώ ότι το έχει αποδείξει η πορεία της ζωής μου μέχρι σήμερα.
Σας ευχαριστώ λοιπόν ΟΛΟΥΣ.
Χρειάζεται ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ σωστή τήρηση των μέτρων να είμαστε ενωμένοι και όλα
ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456