Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑρνητικά στο σύνολο τους τα rapid test των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αρνητικά στο σύνολο τους τα rapid test των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διενεργήθηκαν σήμερα με πρωτοβουλία του Δήμου Σητείας και με την πολύτιμη συμβολή του ιατρικού συλλόγου Σητείας. 88 τεστ ελήφθησαν συνολικά από εκπαιδευτικούς βοηθητικό προσωπικό,  υπεύθυνους κυλικείων, καθαρίστριες, οδηγούς οχημάτων που μεταφέρουν παιδιά κ.α.   Δήμος Σητείας / Πολιτική Προστασία. 1. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της λήψης των rapid test για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του βοηθητικού προσωπικού των σχολικών μονάδων του...
Stavroula29. January 2021
Doctor hand holding positive Coronavirus or Covid-19 rapid test

Αρνητικά στο σύνολο τους τα rapid test των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διενεργήθηκαν σήμερα με πρωτοβουλία του Δήμου Σητείας και με την πολύτιμη συμβολή του ιατρικού συλλόγου Σητείας.

88 τεστ ελήφθησαν συνολικά από εκπαιδευτικούς βοηθητικό προσωπικό,  υπεύθυνους κυλικείων, καθαρίστριες, οδηγούς οχημάτων που μεταφέρουν παιδιά κ.α.

 

Δήμος Σητείας / Πολιτική Προστασία.
1. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της λήψης των rapid test για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του βοηθητικού προσωπικού των σχολικών μονάδων του Δήμου Σητείας…
2. Ελέγχθηκαν 88 συνδημότες μας και βρέθηκαν όλα τα τεστ….
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
3. Εκ μέρους όλου του Δήμου, του Κου Δημάρχου , Αντιδημάρχων,
ως Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα… Ένα αποτέλεσμα που χαροποιει όλο το Δήμο μας.

4.

Συγχαρητήρια

στους προσελθόντες καθηγητές και λοιπούς δημότες, για την άψογη συμπεριφορά τους ως προς τη τήρηση των μέτρων, αλλά και ως προς τη συνεργασία τους με την ομάδα τών ιατρών που πραγματοποιούσαν τη δράση.

5. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Σητείας ιατρό κ. Κατσαράκη Ιωάννη, τους μικροβιολόγους ιατρούς κ. Καλαποδάκη Γιώργο κ. Φουτάκη Στέφανο καθώς και την οδοντίατρο κ. Παπαδάκη Μαρία, μέλη του ιατρικού συλλόγου, που προσφέρθηκαν οικειοθελώς να πραγματοποιήσουν τη δράση..
6. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το μικροβιολογικό εργαστήριο του κ. Κατραδάκη Ιωάννη, που πρόθυμα έχει προσφερθεί όλο αυτό το διάστημα, οικειοθελώς στη λήψη rapid test σ’ ένα μεγάλο αριθμό δημοτών μας.
7. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ κ. Κώστα Λυμπερίου για την συμμετοχή του στην όλη διαδικασία.
8. Με καλή ψυχολογία και χωρίς να εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού..
Καλή δύναμη σε όλους.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456