Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑρνητικά όλα τα rapid test των εκπαιδευτικών. Μια μόνο νοσηλεία στην κλινική covid του Ν.Σ.

Ένα ακόμα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σητείας ήταν αυτό των αρνητικών rapid test των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα με πρωτοβουλία του Δήμου και την πολύτιμη συμβολή του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας κ Γιάννης Κατσαράκης σε δηλώσεις του αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της διαδικασίας μίλησε για την πολύ καλή πορεία του εμβολιασμού αλλά και για την...
Stavroula29. January 2021

Ένα ακόμα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σητείας ήταν αυτό των αρνητικών rapid test των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα με πρωτοβουλία του Δήμου και την πολύτιμη συμβολή του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας κ Γιάννης Κατσαράκης σε δηλώσεις του αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της διαδικασίας μίλησε για την πολύ καλή πορεία του εμβολιασμού αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κλινική covid του Νοσοκομείου Σητείας στην οποία η νοσηλεία αυτή τη στιγμή είναι μόνο μια.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456