Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑναγκαία η τακτική επανάληψη των τεστ στους εκπαιδευτικούς

Με ασφάλεια θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου μετά από σχεδόν τρίμηνη απουσία από τις αίθουσες εκπαιδευτικών και μαθητών. Τα αρνητικά αποτελέσματα των rapid test των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Σητείας εξασφαλίζουν μια ασφαλή επιστροφή στις αίθουσες διδασκαλίας όμως αυτό δεν διασφαλίζει και τη συνέχεια. “Αναγκαία κρίνεται η τακτική επανάληψη των τεστ στους εκπαιδευτικούς” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Σητείας κ Γιώργος Ρείζης ο οποίος ενημέρωσε ότι...
Stavroula30. January 2021

Με ασφάλεια θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου μετά από σχεδόν τρίμηνη απουσία από τις αίθουσες εκπαιδευτικών και μαθητών. Τα αρνητικά αποτελέσματα των rapid test των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Σητείας εξασφαλίζουν μια ασφαλή επιστροφή στις αίθουσες διδασκαλίας όμως αυτό δεν διασφαλίζει και τη συνέχεια.

“Αναγκαία κρίνεται η τακτική επανάληψη των τεστ στους εκπαιδευτικούς” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Σητείας κ Γιώργος Ρείζης ο οποίος ενημέρωσε ότι άνοιξε ήδη η πλατφόρμα και για τους μαθητές από 16 ετών και πάνω όπου μπορούν να δηλώνουν την πρόθεση του για να κάνουν τεστ, κάτι που επίσης θα συμβάλει στο να έχουμε μια  καθαρή εικόνα του τι συμβαίνει εντός των σχολικών μονάδων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456