Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου: “Προτεραιότητα τώρα ο περιορισμός της εξάπλωσης στον υπόλοιπο Νομό”

Εκφράζονταν και την δικιά της δυσαρέσκεια, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κα Μάρω Νικητάκη μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μεταφέρει την αγανάκτηση του κόσμου στην εφαρμογή του γενικού lockdawn  στο Νομό Λασιθίου. “Προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι τώρα να απομονωθεί το σημείο του Νομού που έχει το έντονο πρόβλημα αυτή τη στιγμή ώστε να μην υπάρξει εξάπλωση, κάτι το οποίο δεν γίνετε με την συγκεκριμένη απόφαση” τονίζει η κα Νικητάκη και ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι...
Stavroula2. February 2021

Εκφράζονταν και την δικιά της δυσαρέσκεια, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κα Μάρω Νικητάκη μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μεταφέρει την αγανάκτηση του κόσμου στην εφαρμογή του γενικού lockdawn  στο Νομό Λασιθίου.

“Προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι τώρα να απομονωθεί το σημείο του Νομού που έχει το έντονο πρόβλημα αυτή τη στιγμή ώστε να μην υπάρξει εξάπλωση, κάτι το οποίο δεν γίνετε με την συγκεκριμένη απόφαση” τονίζει η κα Νικητάκη και ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα θα εφαρμόσουν συνεχόμενο ωράριο προκειμένου να μπορεί ο κόσμος να εξυπηρετηθεί.

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου σε έκτακτη σύσκεψη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αποφάσισε το ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ωράριο για όσο διαρκέσει το lockdawn θα είναι:
Δευτέρα- Τετάρτη κ Σάββατο 8:30 _14.00
Τρίτη Πέμπτη κ Παρασκευή 9:00 εως 17:00.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456