Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣτο όριο ανίχνευσης τα λύματα σε Σητεία και Παλαίκαστρο

Στο όριο ανίχνευσης βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ιικό φορτίο στα αστικά λύματα στην πόλης της  Σητείας αλλά  και του Παλαικάστρου σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών που έλαβε σήμερα η ΔΕΥΑΣ. Το ιικό φορτίο στις τελευταίες μετρήσεις για τη Σητεία βρίσκεται στο 0,3 από 1-2 της προηγούμενης μέτρησης και για το Παλαίκαστρο στο 0,6 από 4-8 της προηγούμενης μέτρησης. Η κατακόρυφη πτώση των μετρήσεων  σε στοιχεία covid-19 είναι μια ένδειξη της προσπάθειας που γίνεται...
Stavroula2. February 2021

Στο όριο ανίχνευσης βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ιικό φορτίο στα αστικά λύματα στην πόλης της  Σητείας αλλά  και του Παλαικάστρου σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών που έλαβε σήμερα η ΔΕΥΑΣ. Το ιικό φορτίο στις τελευταίες μετρήσεις για τη Σητεία βρίσκεται στο 0,3 από 1-2 της προηγούμενης μέτρησης και για το Παλαίκαστρο στο 0,6 από 4-8 της προηγούμενης μέτρησης.

Η κατακόρυφη πτώση των μετρήσεων  σε στοιχεία covid-19 είναι μια ένδειξη της προσπάθειας που γίνεται από τους πολίτες να επαναφέρουν το ασφαλές περιβάλλον σε ολόκληρο το εύρος της επαρχίας, όμως το πρόβλημα βρίσκεται δίπλα μας και η προσπάθεια που θα πρέπει τώρα να καταβληθεί θα πρέπει να είναι εντονότερη.

Οι δειγματοληψίες θα συνεχιστούν ενώ αυτές θα ακολουθήσουν και επαναληπτικά rapid test, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ούτος ώστε να γνωρίζουμε σε κάθε χρονικό σημείο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος στο σύνολο του όσον αφορά τον covid-19.

“Ο στόχος θα πρέπει να είναι και πάλι η Σητεία να αποτελέσει  παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους δήμους” όπως υπογράμμισε στις σημερινές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456