Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτο Δήμο Σητείας ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου

Τον Δήμαρχο Σητείας επιστέφθηκε σήμερα ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου κ Νικόλαος Μητσογιάννης συνοδευόμενος από τον Διοικητής της Π.Υ. Αγίου Νικολάου Επιπυραγό κ Κωνσταντίνο Γεροδήμο και τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας, Αντιπύραρχο κ Παύλο Καπετανάκη. Ήταν η πρώτη επίσκεψη στον Δήμο Σητείας του νέου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο πλαίσιο μιας σειράς επαφών με τους Δημάρχους του Νομού αλλά και τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο...
Stavroula3. February 2021

Τον Δήμαρχο Σητείας επιστέφθηκε σήμερα ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου κ Νικόλαος Μητσογιάννης συνοδευόμενος από τον Διοικητής της Π.Υ. Αγίου Νικολάου Επιπυραγό κ Κωνσταντίνο Γεροδήμο και τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας, Αντιπύραρχο κ Παύλο Καπετανάκη.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη στον Δήμο Σητείας του νέου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο πλαίσιο μιας σειράς επαφών με τους Δημάρχους του Νομού αλλά και τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο αναγκών και προτεραιοτήτων.

“Καλωσορίζω τον νέο διοικητή σε ένα φιλόξενο Δήμο και του εύχομαι καλή προσαρμογή και καλή επιτυχία στο έργο του” δήλωσε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης και επεσήμανε την πρόθεση του Δήμου να είναι πάντα στο πλευρό της υπηρεσία για ότι χρειαστεί.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456