Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΔασική έκταση Αεροδρόμιο και Πλακοπούλες. Την απόσυρση των δασικών χαρτών θα ζητήσει το Δ.Σ. Σητείας

Mε κραυγαλέα παραδείγματα όπως το Αεροδρόμιο Σητείας και η παραλία Πλακοπούλες στο Παλαίκαστρο φαίνεται η προχειρότητα; ή η σκοπιμότητα; με την οποία συντάχθηκαν οι δασικοί χάρτες στον Δήμο Σητείας. Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ Νίκου Τσουκνάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας φαίνεται να μην μένει με σταυρωμένα τα χέρια και θα ζητήσει την απόσυρση των συγκεκριμένων χαρτών που αφορούν στο σύνολο τους το Δήμο. Χρονοβόρα και κυρίως κοστοβόρα θα...
Stavroula5. February 2021

Mε κραυγαλέα παραδείγματα όπως το Αεροδρόμιο Σητείας και η παραλία Πλακοπούλες στο Παλαίκαστρο φαίνεται η προχειρότητα; ή η σκοπιμότητα; με την οποία συντάχθηκαν οι δασικοί χάρτες στον Δήμο Σητείας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ Νίκου Τσουκνάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας φαίνεται να μην μένει με σταυρωμένα τα χέρια και θα ζητήσει την απόσυρση των συγκεκριμένων χαρτών που αφορούν στο σύνολο τους το Δήμο.

Χρονοβόρα και κυρίως κοστοβόρα θα είναι η διαδικασία των εντάσεων από τους ενδιαφερόμενους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το κόστος του παράβολου της ένστασης για πάνω από 100 έως 300 στρέμματα ανέρχεται στα 1.400 euro ενώ για πάνω από 300 στέμματα στα 3.300 euro.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456