Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΙεροσυλία να παίζεται παιχνίδι στην πλάτη του Σητειακού λαού με αντικείμενο το Νοσοκομείο

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας κακόγουστης παράστασης υποκρισίας με θεατές όλους εμάς τους Σητειακούς που αδημονούμε να φτάσουμε κάποια στιγμή στο σημείο να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του πολύπαθου Νοσοκομείο μας χωρίς να έχουμε την ανάγκη κανενός είδους χορηγίας από οποιονδήποτε ” καλοπροαίρετο “. Είναι ιεροσυλία να παίζεται παιχνίδι στην πλάτη του Σητειακού λαού με αντικείμενο εκμετάλλευσης το Νοσοκομείο Σητείας. Όλα ξεκίνησαν με μια ευχαριστήρια επιστολή, αμφιβόλου προέλευσης αφού δεν ήταν ξεκάθαρο ποιος την υπέγραφε,...
Stavroula5. February 2021
nosokomio-foto

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας κακόγουστης παράστασης υποκρισίας με θεατές όλους εμάς τους Σητειακούς που αδημονούμε να φτάσουμε κάποια στιγμή στο σημείο να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του πολύπαθου Νοσοκομείο μας χωρίς να έχουμε την ανάγκη κανενός είδους χορηγίας από οποιονδήποτε ” καλοπροαίρετο “. Είναι ιεροσυλία να παίζεται παιχνίδι στην πλάτη του Σητειακού λαού με αντικείμενο εκμετάλλευσης το Νοσοκομείο Σητείας.

Όλα ξεκίνησαν με μια ευχαριστήρια επιστολή, αμφιβόλου προέλευσης αφού δεν ήταν ξεκάθαρο ποιος την υπέγραφε, προς την ΤΕΡΝΑ για μια χορηγία προς τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Συλλόγου κ Παπανικολάου στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, η εταιρεία πήρε την πρωτοβουλία να  προσεγγίσει τον Σύλλογο και αφού προηγήθηκαν διεργασίες  τριών μηνών  ο Σύλλογος τελικά  δέχτηκε την χορηγία.

Εδώ ακριβώς εντοπίζεται η πρώτη αντίφαση η οποία αφορά την μεταγενέστερη γραπτή δήλωση της εταιρίας ότι ο Σύλλογος ήταν αυτός που  προσέγγισε την εταιρεία.

Την μακροσκελέστατη ευχαριστήρια επιστολή που δόθηκες στη δημοσιότητα ακολούθησε η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας η οποία εύλογα αναρωτιέται πως μπορεί μια εταιρεία η οποία έχει στοχεύσει στην περιοχή με πλάνα τα οποία έρχονται σε αντίθεση  με τα σχέδια που κάνουν οι Σητειακοί για τον τόπο τους, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή  αντιμέτωπος ο Δήμος Σητείας μαζί με φορείς και πολίτες με την συγκεκριμένη εταιρεία αναμένοντας σύντομα και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στο οποίο έχει προσφύγει, να κάνει τώρα αυτή την κίνηση.

Εντωμεταξύ σε νεότερη γραπτή δήλωση της η εταιρεία μας ενημερώνει ότι “Οι κατασκευές στο Νοσοκομείο Σητείας, με τα χρήματα της δωρεάς της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ βρίσκονται σε εξέλιξη..”

Έκπληξη για όλους μας!

Και αναρωτιέται κανείς μήπως η εταιρεία αναφέρεται σε άλλο νοσοκομείο;

Εδώ εντοπίζεται η δεύτερη αντίφαση. Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έως σήμερα Παρασκευή 5/2/2021 έχουν ξεκινήσει κατασκευές στο Νοσοκομείο της Σητείας, ούτε οι άνθρωποι του Νοσοκομείου, ούτε οι επισκέπτες, ούτε οι δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ που λόγω των ιδιαίτερων καθημερινών καταστάσεων με τον covid-19 επισκέπτονται για ρεπορτάζ πολύ τακτικά τον χώρο.

Τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει;

Τι παιχνίδι παίζεται;

Aς μην το κουράζουμε άλλο. Oλοι καταλαβαίνουμε.

Όμως ως εδώ. Μην παίζετε άλλο με τον πόνο των Σητειακών.

Είναι υποχρέωση και έκφραση σεβασμού, απέναντι στους απλούς πολίτες που στηρίζουν πάντα από το υστέρημα τους τις προσπάθειες που γίνονται για το Νοσοκομείο Σητείας να μάθουν την αλήθεια και να πάρουν καθαρές απαντήσεις τώρα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456