Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπα” ΆΛΛΟ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ” καταγγελία συμπολίτισσας μας

” ΆΛΛΟ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ” Επειδή μένω κάτω από το Γυμνάσιο έχω γίνει μάρτυρας πολλές φορές τα τελευταία χρόνια να μαζεύονται παιδιά , συνήθως πίσω από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας για ξύλο και να μπαίνω στη μέση προκειμένου να σταματήσουν . Δύο παιδιά στη μέση δέρνονται και γύρω γύρω από είκοσι ως σαράντα παιδιά να γελάνε, να φωνάζουν ” ξύλο, ξύλο” και να τραβάνε το όλο θέαμα με το κινητό. Σήμερα άλλαξαν και...
Stavroula5. February 2021
pedia foto ok
” ΆΛΛΟ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ”
Επειδή μένω κάτω από το Γυμνάσιο έχω γίνει μάρτυρας πολλές φορές τα τελευταία χρόνια να μαζεύονται παιδιά , συνήθως πίσω από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας για ξύλο και να μπαίνω στη μέση προκειμένου να σταματήσουν . Δύο παιδιά στη μέση δέρνονται και γύρω γύρω από είκοσι ως σαράντα παιδιά να γελάνε, να φωνάζουν ” ξύλο, ξύλο” και να τραβάνε το όλο θέαμα με το κινητό.
Σήμερα άλλαξαν και στέκι.
Είχαν μαζευτεί δίπλα στο Λύκειο Ελληνίδων στις κούνιες. Πλησιάζοντας, πάλι το ίδιο λυπηρό θέαμα. Δυο παιδιά στη μέση και 40 τουλάχιστον παιδιά γύρω γύρω να φωνάζουν να γελάνε και να τραβάνε βίντεο. Τους χώρισα αφού είπα και στα υπόλοιπα παιδιά ότι θα έπρεπε να τους χωρίσουν αντί να κάθονται και να κοιτάνε να τραβάνε βίντεο και ενημέρωσα και το Γυμνάσιο για την κατάσταση αυτή ( αν και δεν έχει ευθύνη για το τι γίνεται έξω από το Γυμνάσιο αφού σχολάσουν).
Θεωρώ υποχρεωσή μου να ενημερώσω δημόσια για το γεγονός αυτό που δεν ήταν το πρώτο ούτε θα είναι και το τελευταίο από ότι φαίνεται. Ευθύνη δεν έχουν μόνο τα παιδιά που παίζουν το ξύλο αλλά και όλα τα υπόλοιπα που παρακολουθούν αν γίνει κάτι σοβαρό. Δυστυχώς αυτό δεν το καταλαβαίνουν τα παιδιά.
Παρακαλώ οι γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά τους για το πώς πρέπει να φέρονται σε μια τέτοια κατάσταση. Θεωρώ ότι και η Διεύθυνση των Γυμνασίων θα κάνουν κάτι ανάλογο. Και αυτή τη φορά έτυχε να είμαι εκεί να τους χωρίσω.
Τί θα γίνει όμως αν δεν βρεθεί κάποιος ;;
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456