Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΣε ετοιμότητα ο Δήμος Σητείας για την απορρόφηση χρηματοδοτήσεων από το “Αντώνης Τρίτσης”

Με αφορμή την συνάντηση του Δημάρχου Σητείας με εκπροσώπους της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” ο Δήμαρχος Σητείας υπογράμμισε σε δηλώσεις του την χρησιμότητα και αναγκαιότητα ύπαρξης  προτάσεων  από όπου και αν προέρχονται οι οποίες είναι πάντα προς την σωστή κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από την  ανάπτυξη του τόπου. Σε κάθε περίπτωση ο κ Ζερβάκης διαβεβαιώνει ότι ο Δήμος σε όλες τις χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη από το προγραμμα...
Stavroula9. February 2021

Με αφορμή την συνάντηση του Δημάρχου Σητείας με εκπροσώπους της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” ο Δήμαρχος Σητείας υπογράμμισε σε δηλώσεις του την χρησιμότητα και αναγκαιότητα ύπαρξης  προτάσεων  από όπου και αν προέρχονται οι οποίες είναι πάντα προς την σωστή κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από την  ανάπτυξη του τόπου.

Σε κάθε περίπτωση ο κ Ζερβάκης διαβεβαιώνει ότι ο Δήμος σε όλες τις χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη από το προγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” θα καταθέσει προτάσεις, έγκυρα, τεκμηριωμένα και σωστά ώστε να υπάρχει η απόλυτη δυνατότητα χρηματοδότησης”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456