Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Χάρης Ξενιδάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο αθλητής του Σητειακού Αθλητικού Ομίλου Σητείας (ΣΑΟ) Χάρης Ξενιδάκης θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Με ανάρτηση του ο Σητειακός αθλητής ευχαρίστησε όλους όσους είναι δίπλα του και ενισχύουν την προσπάθεια του. Του ευχόμαστε καλή δύναμη. Καλή επιτυχία. “Η πανδημία COVID-19 στη χώρα μας έχει επιφέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή του καθένα μας. Ο κόσμος του...
Stavroula11. February 2021
athlitis sao
Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο αθλητής του Σητειακού Αθλητικού Ομίλου Σητείας (ΣΑΟ) Χάρης Ξενιδάκης θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Με ανάρτηση του ο Σητειακός αθλητής ευχαρίστησε όλους όσους είναι δίπλα του και ενισχύουν την προσπάθεια του.
Του ευχόμαστε καλή δύναμη. Καλή επιτυχία.
“Η πανδημία COVID-19 στη χώρα μας έχει επιφέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή του καθένα μας. Ο κόσμος του αθλητισμού αγωνιά ακόμη και για την ύπαρξη του.
Οι αθλητές του δεν έχουν τις απαραίτητες «ευκαιρίες» για την προπόνηση τους υπό τα περιοριστικά μέτρα στους αθλητικούς χώρους.
12 Φεβρουαρίου μου ανακοινώθηκε για τον πρώτο μου αγώνα φέτος… Τι έκπληξη τι χαρά τι συγκίνηση… Μετά από τόσο δύσκολες στιγμές ήρθε η ώρα και αύριο θα προσπαθήσω να επιτύχω έναν απ’ τους στόχους μου.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω απ’ τη καρδιά μου τους δικούς μου ανθρώπους που μου στάθηκαν όταν πραγματικά τους χρειαζόμουν … Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους χορηγούς και το Σωματείο μου(ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) που με στηρίζουν τόσο καιρό παρόλο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες”..

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456