Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο σύστημα παραπέμπει τους Σητειακούς (60-64) στο εμβολιαστικό κέντρο Αγίου Νικολάου για εμβολιασμό

Αναστάτωση και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Σητείας, που ανήκουν στην ηλικιακή  κατηγορία 60-64 και που εκφράζουν ενδιαφέρον για να εμβολιαστούν, η παραπομπή τους στο εμβολιαστικό κέντρο Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με καταγγελίες συμπολιτών μας που έχουν προσπαθήσει να κλείσουν ραντεβού, το σύστημα αυτόματα τους προτείνει σαν μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο του Νομού για την κατηγορία 60-64  αυτό του Αγίου Νικολάου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό οφείλεται στις οδηγίες που έχουν δοθεί για το εμβόλιο της AstraZeneca...
Stavroula11. February 2021
Emvoliasmos foto

Αναστάτωση και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Σητείας, που ανήκουν στην ηλικιακή  κατηγορία 60-64 και που εκφράζουν ενδιαφέρον για να εμβολιαστούν, η παραπομπή τους στο εμβολιαστικό κέντρο Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με καταγγελίες συμπολιτών μας που έχουν προσπαθήσει να κλείσουν ραντεβού, το σύστημα αυτόματα τους προτείνει σαν μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο του Νομού για την κατηγορία 60-64  αυτό του Αγίου Νικολάου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό οφείλεται στις οδηγίες που έχουν δοθεί για το εμβόλιο της AstraZeneca το οποίο θα εφαρμοστεί στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα και μόνο από συγκεκραμένα εμβολιαστικά κεντά.

Το γεγονός θα αποτελέσει αυτόματα ταλαιπωρία και ανασταλτικό παράγοντα για την διαδικασία καθώς πολλοί εκφράζουν την άποψη ακόμα και να μην κάνουν τον εμβολιασμό.

Να θυμίσουμε ότι  η διαδικασία στα εμβολιαστικά κέντρα για την ηλικιακή κατηγορία των ατόμων  60 έως 64 ετών θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου.

Όσοι ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία θα είναι και οι πρώτοι που θα λάβουν το εμβόλιο της AstraZeneca . Πρόκειται για την διάθεση των 45.000 δόσεων που έχουν ήδη φτάσει στην Ελλάδα και οι οποίες θα δοθούν  μέσω ενός νέου συστήματος  θα αφορά το εμβόλιο της AstraZeneca σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα, διαδικασία που θα κινείται παράλληλα με το σύστημα εμβολιασμών που ήδη έχει δρομολογηθεί.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456