Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑνακοινώθηκε επίσημα η έγκριση σύστασης Περιφερειακού Ιατρείου στην Τ.Κ. Παλαικάστρου

Σας ανακοινώνουμε την  έγκριση έξι (6) θέσεων κλάδου Ιατρών ΕΣΥ, των κάτωθι Ειδικοτήτων που αφορούν σημαντικές ελλείψεις σε Ιατρικό προσωπικό της μονάδας μας. Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής στο Βαθμό του Επιμελητή Α΄ Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο Βαθμό του Επιμελητή Α΄ Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Αναισθησιολογίας στο Βαθμό του Επιμελητή Α΄ Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Χειρουργικής στο Βαθμό του Επιμελητή Β΄ Μία θέση κλάδου...
Stavroula11. February 2021
palekastro-banner

Σας ανακοινώνουμε την  έγκριση έξι (6) θέσεων κλάδου Ιατρών ΕΣΥ, των κάτωθι Ειδικοτήτων που αφορούν σημαντικές ελλείψεις σε Ιατρικό προσωπικό της μονάδας μας.

Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής στο Βαθμό του Επιμελητή Α΄

Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο Βαθμό του Επιμελητή Α΄

Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Αναισθησιολογίας στο Βαθμό του Επιμελητή Α΄

Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Χειρουργικής στο Βαθμό του Επιμελητή Β΄

Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Παιδιατρικής στο Βαθμό του Επιμελητή Β΄

Μία θέση κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Πνευμονολογίας – Φυματολογίας στο Βαθμό του

Επιμελητή Β΄

Κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κ. Κοντοζαμάνη ανακοινώθηκε επίσημα η έγκριση σύστασης  Περιφερειακού Ιατρείου στην Κοινότητα  Παλαικάστρου υλοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα της εν λόγω Κοινότητας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες περιοχής της Διοικητικής Ενότητας Ιτάνου.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι κατά το τελευταίο έτος έχουν γίνει τέσσερις (4) προσλήψεις Μόνιμων Ιατρών, έχουν γίνει τέσσερις (4) προσλήψεις Επικουρικών Ιατρών, καθώς και συνολικά σαράντα (40) προσλήψεις Επικουρικών θέσεων διαφόρων Ειδικοτήτων  Νοσηλευτικού Παραϊατρικού και Διοικητικού Προσωπικού .

Για όλα τα ανωτέρω θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση  της 7ης Υ. ΠΕ. Κρήτης κ. Λένα Μπουρμπουδάκη και κ. Δημήτρη Αγαπίου, τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια καθώς και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη, για την άμεση ανταπόκρισή τους σε όλα τα αιτήματα της Μονάδας μας, που αφορούν την έγκριση σύστασης  Περιφερειακού Ιατρείου στην Κοινότητα  Παλαικάστρου, προσλήψεις και διορισμούς  Προσωπικού για την επάνδρωση των Τμημάτων μας, καθώς και για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου μας για την κάλυψη υλικοτεχνικών υποδομών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη  Πλακιωτάκη Βουλευτή Ν. Λασιθίου και Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Αϊλαμάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο της κοινότητας Παλαικάστρου κ. Χατζηδάκη Νικόλαο καθώς και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας κ. Γιάννη Κατσαράκη, για την συμβολή τους, στην έγκριση  σύστασης  Περιφερειακού Ιατρείου στην Κοινότητα  Παλαικάστρου.

 

Η Αναπληρώτρια  Διοικήτρια

 

ΜΑΡΙΑ ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456