Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑνεμοστρόβιλος “ξήλωσε” στέγαστρο στη Σητεία

Τα πρώτα σημάδια της επίσκεψης της «Μήδειας» και στο Δήμο της Σητείας έχουν φανεί. Το πρώτο χιόνι έχει πέσει και μέσα στην πόλη σε μικρές δόσεις κάτι που αναμένεται να επιδεινωθεί από το απόγευμα. Το σύντομο, ευτυχώς, πέρασμα ανεμοστρόβιλου άφησε πίσω του ένα “ξηλωμένο” στέγαστρο επιχείρησης και μια αναστάτωση στην κυκλοφορία αφού ζημιά υπέστησαν και οι φωτεινοί σηματοδότες στη είσοδο της πόλης. Σύμφωνα με την ενημερωση που έδωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου...
Stavroula16. February 2021

Τα πρώτα σημάδια της επίσκεψης της «Μήδειας» και στο Δήμο της Σητείας έχουν φανεί. Το πρώτο χιόνι έχει πέσει και μέσα στην πόλη σε μικρές δόσεις κάτι που αναμένεται να επιδεινωθεί από το απόγευμα.

Το σύντομο, ευτυχώς, πέρασμα ανεμοστρόβιλου άφησε πίσω του ένα “ξηλωμένο” στέγαστρο επιχείρησης και μια αναστάτωση στην κυκλοφορία αφού ζημιά υπέστησαν και οι φωτεινοί σηματοδότες στη είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με την ενημερωση που έδωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας κ Παύλος Καπετανάκης προς το παρών η γενικότερη εικόνα στο Δήμο είναι διαχειρίσιμη.

Σε επιφυλακή βρίσκεται η πολιτική προστασία του Δήμου, η αστυνομία, η πυροσβεστική και όλες οι εθελοντικές ομάδες προκειμένου να αντιμετωπιστεί οτιδήποτε προκύψει, δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ κ Γιάννης Δασκαλάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456