Sitiaka is loading for You ...

 

OΚρήτηΣύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη για τη «Μήδεια»

Σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για την αντιμετώπιση κινδύνων που προκύπτουν λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια»   Συνάντηση για αξιολόγηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των κινδύνων που προκαλούνται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις χιονοπτώσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16-2-2021 στις 10:00 στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο. Στην συνάντηση που έγινε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου  Γιάννης Γουλιδάκης,  συνομίλησε για όλα τα θέματα Πολιτικής Προστασίας που είχαν προκύψει,  με τον Αστυνομικό...
Stavroula16. February 2021
midiaaaa

Σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για την αντιμετώπιση κινδύνων
που προκύπτουν λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια»

 

Συνάντηση για αξιολόγηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των κινδύνων που προκαλούνται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις χιονοπτώσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16-2-2021 στις 10:00 στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Στην συνάντηση που έγινε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου  Γιάννης Γουλιδάκης,  συνομίλησε για όλα τα θέματα Πολιτικής Προστασίας που είχαν προκύψει,  με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου  Στ. Σπανουδάκη, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λασιθίου Πύραρχο  Νικ. Μητσιογιάννη, την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π. Ε. Λασιθίου Μαρία Γεροντή, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Νικ. Νικολαΐδη και τον Υποπυραγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Γ. Δατσέρη.

Στη συζήτηση αναλύθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που προέκυψαν μέχρι τώρα από την κακοκαιρία «Μήδεια» και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον καλύτερο συντονισμό αναλύοντας τις πληροφορίες που υπήρχαν και αφορούσαν την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, κατολισθήσεις από τους Δήμους του νομού Λασιθίου, την Περιφέρεια Κρήτης, την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου, το ΕΚΑΒ, την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., τις Εθελοντικές Ομάδες που είναι ενταγμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και γενικότερα όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Διαπιστώθηκε από όλους η πολύ καλή προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, η άψογη συνεργασία και η γρήγορη ανταπόκριση όλων των Υπηρεσιών στο τρόπο αντιμετώπισης όσων προβλημάτων είχαν προκύψει από την κακοκαιρία. Στη συνέχεια ζητήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή και στο μέλλον και προφανώς για τις επόμενες ώρες δηλαδή μέχρι και αύριο Τετάρτη αργά το βράδυ που προβλέπεται η εξασθένιση των φαινομένων, παράλληλα επικαιροποιήθηκαν και αποφασίστηκαν συγκεκριμένα μέτρα που θα παρθούν στις επόμενες ώρες.

Για το επόμενο διάστημα συνιστάται στους πολίτες του Νομού Λασιθίου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σήμερα Τρίτη, αύριο Τετάρτη και μέχρι την εξασθένιση των φαινομένων που προκαλεί στην περιοχή η κακοκαιρία «Μήδεια».

Από το γραφείο τύπου Π.Ε. Λασιθίου

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456