Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΈντονη χιονόπτωση στα ορεινά του Δήμου Σητείας

Έκτακτη Ανακοίνωση της 16/2/2021 Δήμος Σητείας/ Πολιτική Προστασία. 1. Λόγω της χιονόπτωσης στα ορεινά χωριά του Δήμου μας και που θα συνεχιστεί σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δελτία καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πιθανότητα παγετού τις πρωινές ώρες, παρακαλούνται οι κάτοικοι να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μέχρι να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο σε περίπτωση που κλείσει. 2. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου σε συνεργασία με την 11 ΜΣΕΠ, έχουν συντονιστεί για άμεση επέμβαση ασφαλούς...
Stavroula16. February 2021
xionithiella-1
Έκτακτη Ανακοίνωση της 16/2/2021
Δήμος Σητείας/ Πολιτική Προστασία.
1. Λόγω της χιονόπτωσης στα ορεινά χωριά του Δήμου μας και που θα συνεχιστεί σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δελτία καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πιθανότητα παγετού τις πρωινές ώρες, παρακαλούνται οι κάτοικοι να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μέχρι να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο σε περίπτωση που κλείσει.
2. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου σε συνεργασία με την 11 ΜΣΕΠ, έχουν συντονιστεί για άμεση επέμβαση ασφαλούς διάνοιξης του οδικού δικτύου εάν απαιτηθεί για αύριο το πρωί Τετάρτη 17/2.
3. Σε περίπτωση επείγουσας μετακίνησης και εφόσον η χιονόπτωση είναι μεγάλη, επιβάλλεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων προς αποφυγή δυσμενών εξελίξεων.
4. Εφιστάται ιδιαίτερη προσοχή, την οποία πρέπει να επιδείξουν οι κτηνοτρόφοι κατά τη μετακίνηση τους στα μαντριά. Εάν διαπιστωθεί πρόβλημα προσέγγισης, να ειδοποιήσουν τούς προέδρους των κοινοτήτων τους, ώστε να λάβουν χώρα άμεσες ενέργειες αποκατάστασης των δρομολογίων.
5. Θα συνεχιστεί από το πρώτο φως της αύριο 17/2, ο καθαρισμός του οδοστρώματος στο παραλιακό δρόμο της Σητείας από τα φερτά υλικά, που εναποτίθενται από τον ισχυρό κυματισμό. Εφιστάται προσοχή κατά τη διέλευση των οχημάτων.
6. Το τμήμα επιφυλακής του Δήμου, παραμένει σ’ ετοιμότητα.
7. Παρακαλώ για την ανταπόκριση σας.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456