Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠροσπάθεια δάσωσης του Ιστορικού Αλμυρικιού της Σητείας

Επιχείρηση διάσωσης του Ιστορικού Αλμυρικιού της παραλίας της Σητείας πραγματοποιήθηκε  τις πρώτες πρωινές ώρες από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου. Το δέντρο μετά την τελευταια κακοκαιρία είχε ξεριζωθεί και σπάσει σε τρια σημεία. Σάπιο και ταλαιπωρημένο από την αλμύρα της θάλασσας τις τελευταίες ημέρες κείτονταν σχεδόν νεκρό. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα ύπαρξης του δέντρου αυτού στο συγκεκριμένο σημείο της παραλίας της Σητείας, με επιδέξιες κοιμήσεις φύτεψαν ένα υγιές κομμάτι του και πάλι...
Stavroula18. February 2021

Επιχείρηση διάσωσης του Ιστορικού Αλμυρικιού της παραλίας της Σητείας πραγματοποιήθηκε  τις πρώτες πρωινές ώρες από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου.

Το δέντρο μετά την τελευταια κακοκαιρία είχε ξεριζωθεί και σπάσει σε τρια σημεία. Σάπιο και ταλαιπωρημένο από την αλμύρα της θάλασσας τις τελευταίες ημέρες κείτονταν σχεδόν νεκρό.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα ύπαρξης του δέντρου αυτού στο συγκεκριμένο σημείο της παραλίας της Σητείας, με επιδέξιες κοιμήσεις φύτεψαν ένα υγιές κομμάτι του και πάλι εκεί ενώ μετέφεραν στο σημείο της Καραβοπετρας άλλα δυο υγιή κομμάτια για φύτευση.

Μια ύστατη προσπάθεια δάσωσης του “μνημείου” της παραλίας της Σητειας σήμερα στέφθηκε με επιτυχία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456