Sitiaka is loading for You ...

 

OΣυνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας – Live

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας Μέσο E-Presence.  Θέματα: 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών Π.Ε. Λασιθίου. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος) 2. Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων έγκρισης επενδυτικού δανείου από το Τ.Π και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την εκτέλεση του έργου: Αποκατάσταση και επανάχρηση του διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Γ. Αρκαδίου. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης) 3. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης στο Ν. Π. του Δήμου Δ.Ο.Κ.Α.Σ. για...
Stavroula18. February 2021

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας Μέσο E-Presence. 

Θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών Π.Ε. Λασιθίου. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

2. Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων έγκρισης επενδυτικού δανείου από το Τ.Π και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την εκτέλεση του έργου: Αποκατάσταση και επανάχρηση του διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Γ. Αρκαδίου. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης)

3. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης στο Ν. Π. του Δήμου Δ.Ο.Κ.Α.Σ. για εκτέλεση εργασιών, επισκευής και συντήρησης Δημοτικού Κολυμβητηρίου Σητείας. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης)

4. Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου Δ΄τριμήνου 2020. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης)

5. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης)

6. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή παρακολούθησης του αντικειμένου της προγραμματικής σύμβασης με το Δ.Ο.Κ.Α.Σ. για την υλοποίηση του έργου : Προμήθεια εξοπλισμού εκδηλώσεων. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης)

7. Συγκρότηση επιτροπής Υγείας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας. (Εισηγητής κ. Μεραμβελλιωτάκης) 8. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου: Διαμόρφωση πλατείας Μέσα Μουλιανών Δήμου Σητείας. (Εισηγητής κ. Παπαδάκης)

9. Λήψη απόφασης για κοπή ή μη δέντρων. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456