Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία“Παραδίδουμε τα κλειδιά μας όχι όμως τις επιχειρήσεις μας”

Η εστίαση μπορεί συμβολικά να παραδίδει στην κυβέρνηση τα κλειδιά των επιχρίσεων όμως στην πραγματικοτητα αγωνίζεται για την επόμενη μέρα, που ελπίζει να έρθει. Περαιτέρω στήριξη ζητούν οι επαγγελματίες της εστίασης για να μπορέσουν να αντέξουν μέχρι την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων τους αφού  γνωρίζουν καλά ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούν να ζητούν ένα άμεσο άνοιγμα. “Η εστίαση διανύει μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της αφού μετά τη λήξη αυτής της  κρίσης...
Stavroula21. February 2021

Η εστίαση μπορεί συμβολικά να παραδίδει στην κυβέρνηση τα κλειδιά των επιχρίσεων όμως στην πραγματικοτητα αγωνίζεται για την επόμενη μέρα, που ελπίζει να έρθει.

Περαιτέρω στήριξη ζητούν οι επαγγελματίες της εστίασης για να μπορέσουν να αντέξουν μέχρι την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων τους αφού  γνωρίζουν καλά ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούν να ζητούν ένα άμεσο άνοιγμα.

“Η εστίαση διανύει μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της αφού μετά τη λήξη αυτής της  κρίσης μπορεί να τεθούν εκτός δραστηριότητας ένα  μεγάλο ποσοστό επιχειρήσεων” σημειώνουν με προβληματισμό εκπρόσωποι της εστίασης στην Σητεία και τονίζουν ότι τα μέτρα ενίσχυσης της κυβέρνησης θα πρέπει να ακολουθήσουν και τα μέτρα στήριξης από την τοπική αυτοδιοίκησης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456