Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΗ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤ/ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

  Ο κλάδος της εστίασης και στη Σητεία είναι από τους περισσότερο πληττόμενους κλάδους  λόγω του παρατεταμένου  λουκέτου εξαιτίας της πανδημίας. Τα μέτρα στήριξης του κλάδου της εστίασης από την κυβέρνηση ήταν και είναι ανεπαρκή. Τα μέτρα αναβολής – αναστολής οικονομικών και φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων, ανακουφίζουν προσωρινά αλλά τελικά μετακυλύουν  και αυξάνουν τα χρέη στις ήδη υπερχρεωμένες επιχειρήσεις εστίασης. Εάν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πόλη μας θα βάλουν λουκέτο, οδηγώντας...
Stavroula21. February 2021
syriza-kata-tsiodra-antimetopisi-sunostismou-stis-sugkoinonies

 

Ο κλάδος της εστίασης και στη Σητεία είναι από τους περισσότερο πληττόμενους κλάδους  λόγω του παρατεταμένου  λουκέτου εξαιτίας της πανδημίας.

Τα μέτρα στήριξης του κλάδου της εστίασης από την κυβέρνηση ήταν και είναι ανεπαρκή. Τα μέτρα αναβολής – αναστολής οικονομικών και φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων, ανακουφίζουν προσωρινά αλλά τελικά μετακυλύουν  και αυξάνουν τα χρέη στις ήδη υπερχρεωμένες επιχειρήσεις εστίασης.

Εάν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πόλη μας θα βάλουν λουκέτο, οδηγώντας στην ανεργία και στην απόγνωση εκατοντάδες εργαζόμενους και δεκάδες επιχειρηματίες.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του κλάδου της εστίασης και συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα τους για την επιβίωση τους.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20/2 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

ΓΕΝΝΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΟΥΡΕΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456