Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: “Στενή η συνεργασία Επιτροπής Υγείας και Επιτροπής Κορονοϊού”

Στενή θα είναι η συνεργασία της νεοσυσταθείσας Επιτροπής υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας με την ήδη υπάρχουσα επιτροπή του Δήμου για την αντιμετώπιση του covid-19 σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ. Ο Δήμαρχος Σητείας ερωτηθείς σχετικά σήμερα μετά την ολοκλήρωση της καθιερωμένης τηλεδιάσκεψης δήλωσε ότι  “η νέα επιτροπή θα συνεπικουρήσει την καθημερινότητα του Δήμου και ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με τα ζητήματα του κορονοιού, σε ένα πνεύμα συνεργασίας,...
Stavroula22. February 2021

Στενή θα είναι η συνεργασία της νεοσυσταθείσας Επιτροπής υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας με την ήδη υπάρχουσα επιτροπή του Δήμου για την αντιμετώπιση του covid-19 σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ.

Ο Δήμαρχος Σητείας ερωτηθείς σχετικά σήμερα μετά την ολοκλήρωση της καθιερωμένης τηλεδιάσκεψης

δήλωσε ότι  “η νέα επιτροπή θα συνεπικουρήσει την καθημερινότητα του Δήμου και ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με τα ζητήματα του κορονοιού, σε ένα πνεύμα συνεργασίας, σύμπνοιας και κοινής συνισταμένης για τη διευθέτηση των θεμάτων των συνδημοτών μας, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456