Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 26/2

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχής σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 26/2/21 Παρασκευή από ώρα 11.00 έως 13.00. Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την προκαθορισμένη ώρα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με...
Stavroula25. February 2021
dei-deddie-diakopi-reumatos

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχής σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 26/2/21 Παρασκευή από ώρα 11.00 έως 13.00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την προκαθορισμένη ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Aφορα τις περιοχές: ΠΕΤΡΑΣ-ΑΝΑΛΟΥΚΑΣ-ΣΟΕ-ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ-ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ-ΒΙΟΚΑΛΙΕΡΓΗΤΕΣ-ΒΑΙ-ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456